keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Parsan ystäville



Serkkun tyttären loistava ohje,
siksi nimesin piirakan
Parsapiirakka ala Marina.

Tarvitset:
             * Suolainen piirakkapohja
(itse käytin valmista pakastepohjaa) 
* 4-5 parsaa
      * 3-4 herkkusientä
  * valkosipulia 
   * ripaus suolaa
                    * nyrkillinen kirsikkatomaatteja

Täyte

 * 1 dl kermaa
                         * 70g Creme Bonjour yrtti/valkosipuli             
            tuorejuustoa
 * 2 kananmuna
        * mozzarella juustoa





Keitä parsaa noin 3min suolaisessa vedessä
huuhdo kylmässä vedessä ja leikkaa paloiksi.

Paista herkkusienet oliiviöljyssä
kirsikkatomaatien kanssa. Lisää suola ja valkosipuli.

Tee munista, Creme Bonjourista sekä
munista tehty seos.
Lisää se piirakka pohjaan 3/4 laita täytteet ja loppu seos.

Paista uunissa 200*c noin 25-30min.