perjantai 25. heinäkuuta 2014

Meidän viikonloppu alkoi nyt...

                                         


Meillä alkoi viikonloppu jo tänään. Töiden jälkeen ajoimme takaisin tänne meidän paratiisin, ja aivan peilityyneessä illassa ajoimme takaisin saaren.

Täällä käynyt niin kauan kuin muisti jaksaa kantaa, eli noin neljäkymmentä vuotta, mutta taitaa tämän kesän illan tyynet kyllä yhdet kauneimmat!                                        

Täältä mökiltä löysin tämän kuvan vuodelta about vuodesta - 1971, minä onnettomana, kesä loppu ja muutto kaupunkiin. Tää on sellainen kuva joka, hassua, kuinka voin muistaa sen surun, en halua täältä pois...


                                        
                                        

Kyllä se vaan on niin, kun tähän kasvanut jo pienestä, tämä kesäelämä saaristossa on niin iskostunut tuonne sydämen syövereihin että tätä ilman en olisi se minä olen, mitä arvostan. 

Ja mikä parasta, R, vaikka teini onkin, arvostaa tätä kesäelämä samanlailla, vaikkei sitä vielä ääneen myönnä.... viimeisen neljän vuoden aikana käyty joka kesä sama keskustelu,  en meinaa olla sun kanssa maalla, nyt ikää 17v ja täällä vielä mukana.

                                                             PiaB 
                   
 


5 kommenttia:

 1. Oi kuinka kaunis auringonlasku ja tyyni vedenpinta! Vanhassa kuvassa ilmeesi kertoo kyllä kaiken:) Onneksi tätä kesää on vielä jäljellä ja teillä vielä monet saaristokokemukset edessä ennen talvea!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania kuvia kaikki!
  Jokaisessa ihan oma tunnelmansa..

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän fiiliksesi. Upea auringonlaskukuva. Vähän olen kateellinen noin ihanasta paikasta ;-) Ei kyllä ole valittamista näissä Saimaankaan mökkimaisemissa ja auringonlaskussa. Olen vaan niin laiska kuvaamaan, enkä varmaan onnistuisi tunnelmaa tallentamaankaan. Ihanaa kesän jatkoa sinne saareen.

  VastaaPoista
 4. Voi ihanaa viikonloppua sinne! Hehhe ihana pikku pörröpää siellä veneessä!! <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille ihanaisille kivoista kommenteista. Täällä saaristossa ollaan oltu niin onnellisia ja nautittu mega upeasta viikonlopusta, vaikkakin toipuminen kaikesta hauskasta vienyt melkeen pari päivää :)))

  VastaaPoista