perjantai 9. tammikuuta 2015

Taulun paikka......jällen takasin olohuoneessa.

Taulu seikkaillut milloin missäkin,
eteisessä, keittiössä, makkarissa ja jopa parvekkeella,
mutta nyt taas paraatipaikalla 
olohuoneen
 seinällä!


Tämä taulu on yksi mun 
rakkaimmista tavaroista, 
josta en luopuisi mistään hinnasta.

Upean kuvan on ottanut aikoinaan Jari Lifländer,
kuvatessaan kotiamme muistaaksini Kotivinkkiin.

Mikä on sinun kotisi rakkain
"juttu"!?

Muksua viikonloppua,
8 kommenttia:

 1. Hauska taulu! Meillä on myös iso kuva ministä seinällä ja rakastan sitä taulua!! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eks vaan, tykkään taulun värityksestä ja istuu mielestäni taas hyvin tänne meidän värimaailmaan. Odotan kun kuuta nousevaa yhtä kuvaa joka kuvattu meidän mökillä viime kesänä, josta tarkoitus tehdä suuri taulu meidän seinälle...

   Poista
 2. Toi taulu on kyllä niin ihana <3 Tuli mieleen, ettei meillä ole yhtään isoa valokuvataulua. Pitäisiköhän asia korjata, siitä varmasti tulisi meidän rakkain esine. Nyt sitä täytyy kyllä vähän miettiä :D Mukavaa lauantai päivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna<3! Niinpä, eiköhän sun upeista kuvista löytyisi joku ihana kuva teidän kotiin suurennetavaksi..., mulla tulee heti muutama mieleen kun kuvista jotka ilolla ripustaisin omallekin seinälleni, se ihana usva kuva purjeveneestä, spinnu ylhäällä tai sitten se "autiomaa" kuu kuva, ja keksisin kyllä muitakin :)
   Ihanaa viikonloppua sinullekin, soitellaan tässä vielä ennen sun reissua. Puss <3!

   Poista
 3. Aivan ihana taulu <3 meidän rakkain tavara on ensimäset kuvat lapsista kun he ovat vain pari tuntia vanhat =) tulee niin paljon muistoja ja ihana fiilis =) Mutta koirista ei ole kuvia esillä hmmm... pakko hankkia onhan myös ne perheen pikku rakkaita =) Mukavaa viikonloppua sinne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Carolina, minulla myös yksi pikkukuva minusta pikku R:stä joka minulle myös mitettömän rakas <3!
   Mukavaa viikonloppua sinulle myös!

   Poista
 4. Löysin sattumalta blogiisi ja viihdyin tovin selaillen saaristo/mökki/diy-aiheisia juttujasi!Kiitos,oli mukavaa :) itsekin viihdyn saaristossa,perämerellä ristiin rastiin veneillen ja lasten,koirien,miehen ja tuttujen kanssa aikaa viettäen miten milloinkin.Se on ihan parasta!Hyvää alkanutta vuotta sinulle ja pikku perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa Merja että löysit tiesi tänne, toivottavasti piipahdat toistekin :) Meri, saaristo , kesä ja rakkaat ihmiset, ihan parasta elämässä, ja kovasti jo odottelen kevättä ja kesää, sekä saaristolaiselämää!!!
   Kiitos, ihana alkanutta vuotta Sinulle Merja sekä perheelesi!

   Poista