keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Ivana HelsinkiIhanuuskia!
Voisin vaikka jättää näin:)

Paola Suhonen
suunnitelut nämä matot Finartelle
 ja näitä löytyy ainostaan
Askossa.


Mallisto käsittää yhteensä 6 eri designia. Siinä on mukana mm. Ivana Helsingin "Heart of Gold" -mallistosta tuttuja sydänkuvioita, klassikoksi muodostuneita "Indian Summer" sulka-aiheita sekä monia muita Paola Suhosen herkän kauniita kuoseja. Värivaihtoehtoja on runsaasti aina kirkkaan puhtaista hillittyihin, murrettuihin sävyihin. Kaikki kuviot painetaan käsin, joten jokainen matto on uniikki.
Paola Suhonen on suomalainen vaatesuunnittelija, muotoilija, taiteilija ja elokuvantekijä. "Lähden aina suunnittelussa liikkeelle omakohtaisesta muistosta, tunteesta, tärkeästä hetkestä. Näistä syntyy kuoseja, jotka ovat täynnä elettyä elämää ja vahvoja tunteita"

         - Paola Suhonen
Käheitä
eiks vaan?!

Indian summer
niin mun juttu :)


8 kommenttia:

 1. Olis kiva nähä matot ihan lattialla in action ja niitä muitakin kuoseja, tuo raidallinen nyt ei mikään kovin erikoinen kuosi ole. Ja väreissä - ei harmaaruskee-filtteröitynä. Noihan on tietty ihan kivoja kuvia, muttei ihan kerro totuutta miltä matot näyttää niin kun oikeessa käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vaan mun tyyli kuvata, ja itseasiassa voisin kyllä itse kuvitella laittavani yhden maton jopa tuohon mun "day bedille" tai jopa seinälle. Väreille en ole koskaan oikeen lämmennyt joten siksi nämä, mun tyyliset matot. Raita matot itseasiassa aika hauskat koska raidat ei ole symmetrisiä ja menevät pikkaisen vinoon. Valitettavasti ei nyt kuvissa näy. Värikkäät matot löydät Askon nettisivuilta:)

   Poista
 2. Hienoja tosiaan! Kivasti mun mielestä esillä kuvissa. Kuosillinen ois tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. Kyllä on kivoja ja tuo sulka, Indian Summer matto varmasti vielä löytyy jossain vaiheessa myös meidän kotoa ( tiedä sitten onko se seinällä, sohvalla tai lattialla)

   Poista
 3. Joo, i-ha-ni-a, varsinkin just toi indian summer! :)

  VastaaPoista