lauantai 18. maaliskuuta 2017

# voilopettaakin


Tästä ei edes pitäis kirjoittaa, mutta teen sen kuitenkin.

Törmäsin sattumalta yhteen Suomi24 keskusteluun jossa mun blogista 
joku mielensä pahoittanut kirjoittanut:

"Kolmen koti rannikolla on ehkä huonoin , mauttomin, sisustusblogiksi itseään tituleeraavaa paskaa mitä olen koskaan lukenut !! Ei ihan riitä että kirjoittaa eri kokoisilla kirjaimilla ja kuvaa samaa PÖYTÄÄ joka ikinen päivä. Sitten ne silmälasit ja aukaistut kirjat niin kun kuukaudesta toiseen..... Ihan vaan tiedoksi että jos ei todellakaan ole mitään sanottavaa niin lopettaminenkin on ihan sallittua. Kyllä paistaa läpi väkisin kirjoittaminen ja ne kuvat YÖK mitä skeidaa !!!!"

Nanosekunnin musta oikeasti tuntui pahalata,
tytärtä nauratti ja sanoi wau,
 vähän siistiä päästä suomi24 keskustelun aiheeksi.

Mutta 
silmälaseilla
erikokoislla kirjaimilla
sekä
 olohuoneen pöydällä olevilla asetelmilla
 mennään täällä jatkossakin.
Sori.22 kommenttia:

 1. Minusta blogisi on hyvä ja inspiroiva, saan täältä usein sisusteluintoa ja kotisi ilme muuttuu niin usein, sekin on vielä plussaa ja duunailet vanhoista ja keksit jänniä juttuja, etkä osta aina uutta ja hienoa, tykkään!!!!
  Joten jatka samaan malliin!!! <3 Ja ne lasitkin passaavat oikein hyvin kuviin.

  Onnittelut Pia muuten lehtijutusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Meillä oli niin hauska päivä Fridan kanssa lehtijuttua tehdessä <3!

   Poista
 2. Jatka vaan avonaisilla kirjoilla, silmälaseilla ja kaikella muullakin, ihan mikä vaan itsestä tuntuu hyvältä. Näitä vaan valitettavasti aina tulee... Tsemppihalit täältä & muksua viikonloppua.

  ❤ -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina <3! Samalla ja omalla linjalla jatketaan :) Muksua Sunnuntai iltaa sulle myös <3!

   Poista
 3. Jatka vaan samalla tavalla!
  Aina voi klikata itsensä muualle, ellei blogi miellytä.
  Kaikkia ei voi miellyttää eikä tarvikaan miellyttää.
  Ihanaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
 4. Hahhahhaa!! Anteeksi, että nauran, mutta onpa jollakin ollut pikkusen pipa kireellä kirjottaessaan. :D :D
  Tämä on mukava blogi, jatka ihmeessä samaan malliin. Mielipiteitä mahtuu maailmaan vaikka kuinka perhanasti. Ajattele, että olet noinkin noteerattu!

  VastaaPoista
 5. Älä älä lopeta! Tuon kommentin kirjoittajalla lie ollut paha päivä :( Toisaalta harmiton/turha kirjoitus, mutta olisin minäkin varmasti mieleni pahoittanut... Minä en ole edes kiinnittänyt huomiota siihen, että silmälasit olisi kuvissa usein :) Jatka samaan malliin kivan blogisi kanssa! Meitä lukijoita varmasti kiinnostaa kauniit kuvasi jatkossakin!

  VastaaPoista
 6. No just...stringit jollain hiuttaneet liikaa persvakoa! Olen törmännyt hiljattain niin karseisiin tyyppeihin, joilla ei ole mitään rajaa toisten ihmisten morkkaamisessa ja mustamaalaamisessa, että ei voi kohta kuin nauraa! On heillä varmaan kurjaa elää itsensä kanssa, kun on niin kipeä pää.

  Go girl 💕

  VastaaPoista
 7. Hei! Toivottavasti et lopeta vielä pitkään, pitkään aikaan! Sulla on tosi kiva blogi, elämänmakuinen ilman sitä kilpavarustelua jota monessa blogissa nykyään harrastetaan. Lehtijuttu oli myös tosi onnistunut:-)

  VastaaPoista
 8. Olipa typerä kommentti :(
  Seuraan mielelläni blogiasi, älä anna tuollaisen Ankeisen kommentin vaikuttaa itseesi. Sisustaminen on meillä useimmilla juuri niitä pieniä juttuja, asetelmien tekoa, fiiliksiä ja kuvakulmia. Eri fonttikoot tuovat kivaa vaihtelua ilmeeseen. Harvalla nyt on mahdollisuutta vaihtaa kalusteita ja maalata seiniä ihan jatkuvalla syötöllä :)

  VastaaPoista
 9. Tweety Blue, niin totta! Mä niin 110% fiilistelijä ja se vaan mitä olen enkä muuksi muutu. Ankeinen ihan pahoittanekoon mielensä, tänne ei ole pakko tulla ja täältä pääsee aina pois :)


  VastaaPoista
 10. Minusta on ikävä miten netistä on nykyään tullut tuollaisten trollien temmellyskenttä. Blogeissa on omasta mielestäni se hienous, että voi ihan itse valita mitä haluaa lukea, ja mitä ei. Mutta se että joku haluaa lähteä toisen blogia haukkumaan, kertoo ihan vaan sen ihmisen omasta pienuudesta, ja epävarmuudesta. Ja sitten vielä se, että tuo avautuminen sattuu tapahtumaan juuri Suomi24 keskusteluryhmässä, kertoo sitten ihan oman tarinansa. Jatka samalla tyylikäällä linjalla vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina <3! Ja niin totta!!!
   Voi kuinka kivaa päästä seuramaan teidän perheen remonttia. Aivan mielettömän upea paikka!
   Aurinkoista kevättä sinulle!

   Poista
 11. Hei <3 Älä välitä, sinulla on ihana blogi ja kuvat on kauniita katseltavia. Tiedätkö, ihminen joka puhuu / kirjoittaa pahaa toisesta, se kertoo vain hänestä itsestään. Ei sinusta.
  Aurinkoa ja hyvää mieltä viikonloppuusi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina <3! Aurinkoa Nina ja kivaa viikonloppua sinullekin! Kevät nurkan takana häämöttää. Tällä etelessä ainaskin välillä uskaltanut kurkistaa esiin :)

   Poista