sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

En laita päätä peiton piiloon peiton alle, joku muu tekee sen puolestani
ISO kiitos teille 
kannustavista kommenteista edellisen posatukseen!

Kommenttinne lämmitti suuresti!!! 

Yksi ystäväni kirjoitti niin kivasti:

-Ekana mullekin tuli mieleen, että on aika huikea saavutus saada joku kommentoimaan blogistasi ihan eri foorumille. Silloin on tehty jotain oikein. Sitä paitsi sun nahka on niin paksu ettei hyttyset häiritse.-

Jari:
Hih, hyttysen paksua nahkaa hetkellisesti kyllä nipisti:) Ja mun karvanaamasta
 on
 ykskaks kuoritunut kameraan vihaaja.

Joten Titosta täällä nähdään jatkossa ilmeiseti
vaan
 muutaman kiharan verran :)

5 kommenttia:

 1. Ohhoh, nyt vasta luin edellisen postauksesi. Eivätkö ihmiset millään opi, että jos jostakin ei tykkää, niin EI TODELLAKAAN tarvitse käydä lukemassa ja kuvia katsomassa....ihan sama, kuin TV ohjelmien hakkuminen...napsastaan vaan pois päältä.
  Täytyy sanoa, että itse aina odotan postauksiasi ja monta ideaa niistä saanut....että silleen!

  VastaaPoista
 2. ...niin ja KOIRULI on suloinen...pörrökarva♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele <3! Kaikkiahan ei voi miellyttää ja hyvä niin! Koiruus oli viikonloppuna todella kameravastainen, hän joka yleensä heti asettuu sinne minne linssi tähtää :)

   Poista
 3. Hei Pia,

  Minä olen ollut pitkään hiljainen lukijasi enkä yleensä kommentoi kenenkään blokeja. Luen ja nautin vain! Löysin blokisi yhden sisustuslehden jutusta ja taas piti ostaa lehti jossa kotiasi esitellään! Pidän tarinoistasi, kuvista ja sisustuksestasi erittäin paljon. Myös saaresi tarinat ovat ihania! Kiitos näistä ja toivotaan Ankeiselle parempaa jatkoa! :D t, mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari kauniista sanoistasi. Näin sumuisena synkkänä Sunnuntai aamuna sait hymyn huulilleni. Ihanaa kevään alkua Sinulle!

   Poista