sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kaunis koti niin täynnä rakkautta...

                                       

     
 
En voi kuin huokailla. Olen saanut viettää viikonlopun upeassa ympäristössä Nauvossa, niin kauniissa kodissa jossa tulvii rakkaus ja lämpö, ystävän kanssa jolla ihan oma paikka minun sydämessä ja jonka kanssa erotessa aina tulee kyynel silmäkulmaan. Viimeksi kesällä, kun vein ystävän pois saaresta, veneessä ajaessani takaisin saareen, tänään jonottaessani lautalle. 

Koti josta sain paljon ihanaa inspiraatiota. 

Kaksi koiraa, isoa egoa täynnä oleva ihanuus Svantte, tänään myös jo samanlaisella egolla täynnä oleva yläoktaavilla haukkuva karvakuono taskuun laitettavan kokoinen Tito, meinas ajaa meidät hulluuden rajamaille, mutta pahemminkin olisi varmaan voinut tilanne olla...

Ihana kaurismainen, niin suloisen Emma, jolla kaasujalka kohdallaan, tyhjästä kumista huolimatta:))) Ihastuttava nuori nainen!!! 

                                           
Tänään kävimme tutustumassa Nauvo cityn, minuutissa nähty:) Ja tää niin totta! Ja lähtiessäni en voinu kun ihmetellä kun lautalle ajaessamme oli yli kilometrin jono, mistä ne kaikki sata autoa sinne pöllähti, kun kaupungissa nähtiin ihmisiä about viisi kappaletta:) 

Nagucity reissun syy oli antiikkikauppa, jonka Camilla haluisi minulle näyttää, ja mikä paikka, WAUDE!!! Onneksi jäi lompakko, koska mulla olisi mennyt sielä omaisuus! 

Valokuvaajaa kuitenkin huuteli hyllyllä tämä vasemman puolinen kaunokainen, jota ei vaan voinut sinne jättää, ja kyllä kolmas tais jäädä odottelen....  
Camilla, pariton luku näyttää ikkunassa vaan niin paljon paremmalta :)))) 

                                            
                                Many people will walk in and out of your llife,  but only 
                                           true friends will leave footprints in your heart. 
                                        

                                                                           PiaB