Serkkun tyttären loistava ohje,
siksi nimesin piirakan
Parsapiirakka ala Marina.
Tarvitset:
* Suolainen piirakkapohja
(itse käytin valmista pakastepohjaa)
* 4-5 parsaa
* 3-4 herkkusientä
* valkosipulia
* ripaus suolaa
* nyrkillinen kirsikkatomaatteja
Täyte
* 1 dl kermaa
* 70g Creme Bonjour yrtti/valkosipuli
tuorejuustoa
* 2 kananmuna
* mozzarella juustoa
Keitä parsaa noin 3min suolaisessa vedessä
huuhdo kylmässä vedessä ja leikkaa paloiksi.
Paista herkkusienet oliiviöljyssä
kirsikkatomaatien kanssa. Lisää suola ja valkosipuli.
Tee munista, Creme Bonjourista sekä
munista tehty seos.
Lisää se piirakka pohjaan 3/4 laita täytteet ja loppu seos.
Paista uunissa 200*c noin 25-30min.