torstai 10. heinäkuuta 2014

Iltakävelyllä -rannalla....

                                      


                                    

                                  

                                 


Ihana kaunis ilta! 
Tänään sain taas teinin takasin saaristoon ja illalla jopa mukaan iltakävelylle. Meillä tälle saaressa aivan miettömän upea hiekkaranta jossa hiekka melkeen yhtä hienoa kuin vehnäjauho ( aika kömpelö vertaus, mutta tähänhätään en nyt parempaakaan keksinyt:) )

                            


Tän illan projekti on, näemmä näitä riittää joka päiväksi, näin lomallakin - Karvakuonon takkujen avaus... 
Niitä nimittäin on, ja tästä hommasta ei tykkää  emäntä ja Tito vielä vähän, eikä tästä tunnissa selvitä :)
Joten ei kun kyntökone käteen ja hommiin;))) 

                                                                        PiaB 


 

Kesä keittiö...

                                  

Vaikenkaan ole mikään punaisen ystävä, tällä mökillä punainen väri on vähän niinkuin varkain päässyt livahtamaan meidän " keittiöön" ... siis keittiötä tässä noin 30m2 mökissä voi kai edes keittiöksi kutsua. 

Välillä ihmettelen  tätä tilantuntua täällä maalla, tosiaan näihin neliöihin mahtuu kaksi makuuhuonetta, tosin toisesta makuuhuoneesta on viikon aikana muodostunut ruokatilan, ja minun sänky muuttanut olohuoneeseen..., mutta kuitenkin, vaikka kotona tilaa yli tuplasti enemmän, täällä vaan nämä pienet neliöt tuntuu niin avaralta, hengittävältä, suurilta. Tietty terassia saman verran, ja oikeestaan, tällä ulkonahan me enimmäkseen vietämme aikaa... 

Voi ei, minusta voisi helposti tulla ympärivuotinen " saaristolaisakka"  ( vaikkakin silloin suihku ja sisähuusi ois kyllä niinkun aika must  :) )                                 

iPad bloggailua jatketaan, sain tänään Apple korjaamolta viestin että korjaus maksaa jo enemmän kun uusi kone, puuh, ketuttaa niin suunnattomasti.... ( lievästi, kauniisti sanottuna)    

                                                                       Puss, PiaB