torstai 10. heinäkuuta 2014

Kesä keittiö...

                                  

Vaikenkaan ole mikään punaisen ystävä, tällä mökillä punainen väri on vähän niinkuin varkain päässyt livahtamaan meidän " keittiöön" ... siis keittiötä tässä noin 30m2 mökissä voi kai edes keittiöksi kutsua. 

Välillä ihmettelen  tätä tilantuntua täällä maalla, tosiaan näihin neliöihin mahtuu kaksi makuuhuonetta, tosin toisesta makuuhuoneesta on viikon aikana muodostunut ruokatilan, ja minun sänky muuttanut olohuoneeseen..., mutta kuitenkin, vaikka kotona tilaa yli tuplasti enemmän, täällä vaan nämä pienet neliöt tuntuu niin avaralta, hengittävältä, suurilta. Tietty terassia saman verran, ja oikeestaan, tällä ulkonahan me enimmäkseen vietämme aikaa... 

Voi ei, minusta voisi helposti tulla ympärivuotinen " saaristolaisakka"  ( vaikkakin silloin suihku ja sisähuusi ois kyllä niinkun aika must  :) )                                 

iPad bloggailua jatketaan, sain tänään Apple korjaamolta viestin että korjaus maksaa jo enemmän kun uusi kone, puuh, ketuttaa niin suunnattomasti.... ( lievästi, kauniisti sanottuna)    

                                                                       Puss, PiaB 

4 kommenttia:

 1. Se on se tunnelma, joka vie mökin voittoon kotioloista, ei neliöt, eikös vaan!
  Meilläkin on mökillä yli puolet vähemmän neliöitä kuin kotona, vaan hyvin tullaan
  toimeen. Miksiköhän tätä möksällä syntyvää autuasta olotilaa ei saa siirrettyä
  kotiympyröihin, ei sitten millään? Noh, nautitaan nyt kun siihen on mahdollisuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan ja se kai yksi viehätys onkin tässä mökkeilyssä. Mutta jotenkin vaan mielestäni niin upeeta että tämä ihan jotain muuta kun se mitä kotioloissa, silloin tätä osaa niin paljon arvostaan ja koko pitkän talven odottamaan... Ja Jeps, NAUTITAAN, tällä fiiliksellä jaksaa taas synkän talven

   Poista
 2. Mökillä ei odotakkaan mitään suuria tiloja...mahtaisiko sitä jo asennoitua siten, että tilaa on mitä on ja se riittää..:)

  VastaaPoista
 3. Niin se kai on ja täällä, ainaskin meillä, oikeestaan vaan nukutaan sisällä, muuten oleskellaan ulkona joten ei sitä sisätilaa tarviskaan olla paljon.

  VastaaPoista