Kolme antoisaa ja mukavaa päivää
vietetty Raaseporissa sijaitsevassa
Mustion Linnassa.
Tunne oli kuin olisi astunut 1800-luvulle
johonkin keski Euroopan idylliin.
Upeita vanhoja linnoja,
talleja sekä holveja.
Kauniita puutarhoja
täynnä satoja vuosia vanhoja
tammia ja vaahtera puita.
Esteetikkona nautin täysillä
tästä kauniista idyllistä kamera kaulassa
mutta ehdottomasti hauskinta oli kun pääsimme
Mustion Linnan kulinaariseen akatemiaan
valmistamaan itsellemme gourmet illallisen
sekä saimme oppia myös viineistä joita ruuan kanssa
nautimme.
Meidän valmistama
Menu:
Gazpacho ja Tomaattisalaattia
Savustettua taimenta ja kukkakaalia
Tyrnigraniè
Kuningatar pavola
Ruokamme onnistui täydellisesti
ja näitä annoksia olisi kehdannut tarjota
vaikka viiden tähden ravintolassa.
Ja voin kertoa, että meidän jengi ei ole sitä
hiljaisinta sakkia,
mutta ruokaillessamme kaikki istui hiirenhiljaa,
nautiskellen ;)
Itse valmistettu illallinen nautittuna upeassa linnassa on
VastaaPoistaihan parhautta <3
Ihan vesi herahtaa kielelle, kun teidän herkkumenuuta lueskelee.
Kyllä oli Teija upea ja hauska kokemus! Tän muistan pitkään. Menu tarvii kyllä vielä testata tehdä kotosallakin.
VastaaPoista