maanantai 10. kesäkuuta 2013

Smått och Gott...






Nopea iltapala,
loistava alkupala...


Herkkusieniä
Kevät sipulia
Voita
Pippuria
Suolaa

Poista herkkusienestä kanta,
pilko kanta ja laita se sienen sisään.
*
Silppua kevät sipuli 
ja lisää se myös sieneen.
*
Mausta pippurilla ja sormi suolalla
ja lisää päälle reilu nokare voita

Grillaa tai paista uunissa kunnes sieni hennosti ruskettunut.

Mums!
Simple as that :)


10 kommenttia:

  1. Tää onki makee kesäherkku. Jos haluaa "pitää linjat kurissa" niin pyöräyttää ympärille vielä pekonisiivu niin... :D Heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sounds perfect!!!! Linjoista viis ;) Eli pekonia pintaan :)))))

      Poista
  2. Tätä täytyy kokeilla, näyttää herkulliselta :)

    VastaaPoista
  3. Oi miten hyvältä näyttää! Pakko kokeilla... ehkä jo tänään!:)

    VastaaPoista
  4. Nam... näyttää herkulliselta;)
    Rentouttavaa keskiviikon jatkoa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru, en ehtinyt vastata, ti, töissä ja kiirus....
      Relaa loppuviikkoa myös sinulle, loppuviikko pirun kiire, mutta sitten hellittää, kuullaan!

      Poista