sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Hulluna taljoihin...Minusta talja ja talvi on yhtäkuin 
LÄMPÖ!

Jos meillä paljon sisustustyynyjä, tästä taloudesta löytyy taljoja näin talven 
kynnykseltä aivan joka paikasta.

On lampaantaljaa,
vuohentaljaa ja seeprantaljaa!


Lämpösin sunnuntai terkuin,


22 kommenttia:

 1. Taljat on ihania ja kuuluvat kyllä talveen ja jouluun :)

  VastaaPoista
 2. Taljat ovat myös minun suosikkejani ja haluaisinkin niitä varsinkin keittiön tuoleille. Voisin tosin ottaa muutaman lisää ihan muuallekkin ;)

  VastaaPoista
 3. Taljat ovat aivan ihania. Olisiko sinulla vinkkiä mistä saisi edullisimmin valkoisen "perus"taljan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ASKOSTA löytyy valkoisia ja beigeetä perustaljaa, sekä ihanaa pitkäkarvaista pikkaisen kiharaa mustaa, harmaata ja valkoista….

   Poista
 4. Ihan taljahulluna olen minäkin. Tosin kuume alkoi vasta vuosi sitten ja kiihtyy ja kiihtyy. Meillä on vasta 2 upetaa ruskeaa lampaantaljaa. Lisää tarvittaisiin ja saman kysymyksen esittäisin kuin Jonskukin. Muistan jonain vuonna nähneeni Iso Omenan käytävällä jonkun yrityksen myyvän niitä - toivottavasti on siellä nytkin joulukuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään bongasin myös Jyskissä haukoja pieniä vuohentaljoja ;) Ja perustaljoja löytyy ASKOSTA ainakin;)

   Poista
 5. Saatiin anopin kuolinpesästä porontalja mutta siitä lähtee tuhottomasti karvoja. Laitoin portaikkoon roikkumaan sillä en raaski kuitenkaan luopua hienosta taljasta vaikka onkin päässy kuivumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin sen sun blogissa portaikoissa roikkumassa, ja oli ihana idea ja näytti kauniilta. Loistava idea! Itse heitin juuri yhden vuohentaljan tääl roskiin kun irtosi niin kovasti karvaa. Harmi etten tajunnut sitä vaan roikottaa jonnekin….

   Poista
 6. Taljainnostusta täälläkin.. vielä ei taloudesta löydy yhtään, mutta jotenkin on sellainen fiilis, että voisi tämän talven aikana sellaisen kotiin hommata... :)

  VastaaPoista
 7. Meiltä löytyy vain yksi lampaantalja, joka pitääkin kaivaa taasen esiin, eli kiitos muistutuksesta :-) Porontaljaa tekisi kovasti mieli. Ehkä sitten seuraavalla lomalla Suomesta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porontalja täältäkin uupuu ja haluaisin niin myös sellaisen. Viime vuoden Sallan reissulla sellainen melkeen jo lähti mukaan, mutta en sitten raaskinut, ja kyllä olen sitä moneeseen otteesseen harmitellut!

   Poista
 8. Meiltä löytyy yksi talja ja se on kyllä niin ihana :)

  VastaaPoista
 9. Ihania inspiskuvia. Näyttää niin lämpöisiltä ja pehmeiltä, että kyllähän noihin voisi uppoutua. Meillä yksi pieni lampaantalja, vähän piilossa, jospas nyt sen kaivaisin ja pesisin. Pitänee laittaa aito paikalle. Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Kyllä, kaiva esiin vaan ;) Ihkuu maanantai iltaa sinulle ja murulle! Jee ihan täpinöissä siit meidän tulevasta reissusta ja hih, naurattaa vieläkin…

   Poista
 10. Ihania kuvia ja taljoja! Mä olen kanssa taljahullu :) Ostin Lapista valkoisen porontaljan, se on ollut varastossa kun siitä lähti jonkun verran karvaa, täytyykin käydä etsimässä se käsiinsä ja tarkistaa tilanne uudelleen....

  VastaaPoista
 11. Taljat tuovat kyllä ihanasto lämpöä talviseen kotiin! Minullakin niitä useampi - kaksi keittiön puusohvan päällä, ja yksi olohuoneen rahin päällä. Lampaantaljoja kaikki, niin ihanan pehmoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, samaa mieltä, ihania ovat ja tuo kyllä kotiin lämpöisen fiiliksen.

   Poista