keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Lie down and just relax...Täällä sitä nyt ollaan, totaalisessa täyshoidossa.
Vaikka kammoksun sairaaloita ylikaiken, olin kolmen viikon raapimisen jälkeen jo valmis sitten tuleen tännekin:) 

Ja mikäs täällä ollessa, aamut alkaa breakfast in bed, ihan luxusta, sitten valmis öljykylpy ja täydellinen rasvaus, jota ei edes itse tarvi tehdä.

Joten en valita:) Aika täällä meinaa käydä pikkaisen pitkäksi, mutta onneksi kaverina hyvä kirja ja pino sisustuslehtiä. 

Eilen illalla makoilin täs sängyssä ja sisustelin mielessäni tämän huoneen uuteen uskoon, mutta luulen että jätän sen tälläkertaa tekemättä ;)
Ihmettelen vaan miksi paikassa jossa jotkut joutuvat viettämään pitkiäkin aikoja täytyy olla näin kliinisen tylsiä ja kolkkoja.

                    Kuvat via pintrest

Että sellaista tälläkertaa.
 Allekirjoittanut odottelee jo innolla perjantaipäivää ja kotiin pääsyä. Viikonloppuna olisi edessä sitten kuusen hakua ja sitten alamme nauttimaan joulusta täysin rinnoin. 

Kivaa keskiviikkoa kaikille!
Hugs, PiaB 

18 kommenttia:

 1. Voin kyllä kuvitella tuon kutiavan olotilan. Pari vuotta sitten minulle tuli ihottumaa, joka levisi joka puolelle ja varsinkin yöt meni raapiessa. Ihan kamalaa...Syytä ei löydetty, mutta varmaan stressi ja sen hetkinen elämäntilanne aiheutti ihottuman. Sain lääkkeet ja rasvaa, mutta kyllä siinä meni kuukauden päivät ennekuin ihottuma rauhoittui. Nykyään kun alkaa kutisemaan, heti tulee mieleen tuo kamala kokemus.
  Onneksi pääset kotiin perjantaina:)
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen! Kyllä, kutina voi olla ihan kamalaa…. Yöt minullakin mennyt raapiessa, mutta täällä ollessani ovat saanet ihon taas aika kivaan kuntoon joten positiivisella mielellä mennään. Ihanaa joulun odotusta sinulle!

   Poista
 2. Voi, tsemppiä sinne <3 Toivottavasti saat oikein ihanan viikonlpun ja joulun kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna ja taatusti teemme parhaamme että pääsemme kunnolla nauttimaan joulusta! Ihanaa tulevavaa viikonloppua myös sinulle ja tietty joulua myös!

   Poista
 3. Noh, otat tuon sitten ihan lomana. Loikoilua, nenän eteen tuotua ruokaa, lukemista, hoitoja. Ihan lomalta se kuulostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Johanna, lomaa tämä on, ja osaan jopa nauttia tästä täyshoidosta ;)

   Poista
 4. Toivottavasti hoito on miellyttävää ja että pääset kotiin viettämään joulua paremmassa kunnossa. Toivon hartaasti että löytävät oireihisi syyn, jolloin hoitkoin varmasti olisi helpompaa.
  Olet ajatuksissani!
  Hali ja rutistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäs täällä on maatessa:) Kyllä näyttää jo huomattavasti paljon paremmalta. Kiitos Camilla, hali ja rutistus sinulle myös <3!

   Poista
 5. Nyt lepäilet siellä täysin rinnoin!! Niin jaksat vietellä sitten oikein ratki riemukasta joulua :) Itsekin olen toisinaan ihmetellyt, miksi nuo sairaalan huoneet ovat niin kamalan askeettisia?

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sari, joo ihanaa päästä huomenna kotiin nauttimaan joulusta!

  VastaaPoista
 7. No voi ei! :(
  toivottavasti olosi on jo parempi!!
  Tsemppiä ja iso halaus kaimalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaimaseni;). Olo on jo paljon parempi! Ihanaa viikonloppua sinulle Pia!

   Poista
 8. Oi kun ihana blogi!
  Ja huomaa kyllä, että pidät valokuvauksesta. Saatanpa poiketa tänne toistekin. Rauhaisaa joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, ja toivottavasti piipahdat täällä jatkossakin:). Ihanaa joulun odotusta sinulle!

   Poista